Hvorfor velge Metis Kompetanse?

Lang erfaring med kurs og voksenopplæring

Metis kompetanse er en del av det private utdanningskonsernet Metis Education, som er et av Norges største private utdanningskonsern.

Metis Kompetanse har over 10 års erfaring med kursvirksomhet og voksenopplæring, gjennom blant annet tidligere AMO-kurs, Kompetansepluss-kurs og skreddersydde kurs for bedrifter. Vi får meget gode tilbakemeldinger på de kursene vi gjennomfører, både fra kursdeltakere og bedrifter.

Les mer

Skreddersydde kurs til bedrifter

Vi skreddersyr kurs til bedrifter etter deres behov. Kontakt en av våre dyktige rådgivere og få en gratis rådgivingstime. Dette er gratis og uforpliktende – og vi hjelper deg til å finne ut hva nettopp du trenger hjelp til. 

Metis Kompetanse har lang erfaring med å gjennomføre Kompetansepluss-kurs (tidligere BKA-kurs) i regi av Kompetanse Norge. Bedrifter kan søke om midler til slike kurs sammen med oss. Dersom man får tildelt kursmidler er dette gratis for bedriften og de ansatte.

Les mer om Kompetansepluss

Gratis kompetansehevingskurs for bedrifter (Kompetansepluss)

Metis Kompetanse har lang erfaring med å gjennomføre Kompetansepluss-kurs (tidligere BKA-kurs) i regi av Kompetanse Norge. Bedrifter kan søke om midler til slike kurs sammen med Metis Kompetanse. Dersom man får tildelt kursmidler er dette gratis for bedriften og de ansatte.

Les mer om Kompetansepluss

Midt i sentrum

Åpne bedriftskurs arrangeres i våre lyse og moderne undervisningslokaler midt i Bergen, Stavanger og Oslo sentrum, med kort avstand til kollektivtilbud og parkering. Hovedkontoret vårt ligger i Bergen sentrum.

Kontakt oss