Metis Økonomi – Autorisert regnskapsbyrå i Bergen

Våre regnskapsførere hjelper deg med å få kontroll over økonomien!

Metis Økonomi er et regnskapsbyrå i Bergen sentrum med egne IT-ressurser som i mer enn 10 år har hjulpet våre kunder med å få kontroll over økonomien. Vårt mål er å gi deg en enklere hverdag, derfor legger våre regnskapsførere stor vekt på tilgjengelighet, brukervennlighet og kundetilpassede løsninger. Vi sørger vi for at du til rett tid får den økonomiske styringsinformasjonen som er viktig og relevant for deg.

Full fleksibilitet – velg hva du vil gjøre selv

Som kunde bestemmer du selv hvor mye regnskapsarbeid du vil utføre. Via nettbaserte løsninger kan du for eksempel utføre dagligdagse gjøremål som fakturering og betaling, samt ha tilgang til rapporter som gir deg kontroll og oversikt. Du kan også velge å sette alt av regnskapsarbeid bort til oss.

Vi benytter Uni Micro

Vi benytter økonomisystemet Uni Økonomi som i 2015 ble kåret til Norges beste økonomisystem for sjette år på rad. Systemet sikrer at vi kan levere topp moderne og effektive løsninger. Les mer på unimicro.no

Autorisert regnskapsbyrå

Vi er et autorisert regnskapsbyrå og alle regnskapsførere i Metis Økonomi følger strenge rutiner og prosedyrer. Dette gjør vi for å sikre at alle krav og standarder til et autorisert regnskapsbyrå følges til enhver tid. Les mer om autorisasjonsordning her.

AUTORISERT REGNSKAPSFØRERSELSKAP

Avtal et uforpliktende møte med våre regnskapsførere


Våre tjenester

Regnskapsføring

Elektronisk dokumentflyt, fakturamottak, bokføring og utbetalinger (inkludert elektronisk betalingsformidling).

Fakturering og inkasso

Vi kan stå for utarbeidelse og utsendelse av fakturaer og inkasso. Vi ligger helt i forkant når det gjelder elektronisk fakturering.

Lønn

Vi har lang erfaring og kan håndtere hele prosessen rundt lønn og reiseregninger, samt rapportering til offentlige myndigheter.

Årsoppgjør

Våre regnskapsførere kan bistå med utarbeidelse av offisielt regnskap, noter, styres beretning, styreprotokoller og ligningspapirer.

Rådgivning

Vi gir deg rådgivning innen valg av selskapsform, stiftelse, egenkapitaltransaksjoner, fusjon/fisjon, avvikling og skattemessig tilpasninger.

Drift av Uni Micro

Vi har egne lokale IT-ressurser som blant annet tilbyr drift av server med Uni Micro tilpasset dine behov.

Kontakt oss

Våre lokaler ligger sentralt i Lars Hilles gate 17, 5008 Bergen

Postadresse:
Postboks 59 – Nygårdstangen
5838 Bergen

Organisasjonsnummer: 986 415 181 MVA

07 345okonomi@metis.no