Karaktergaranti

Lykkes du ikke, betaler du ikke

Faglæreren din på Metis Privatistskole lager hverken eksamensoppgavene eller setter karakteren din på privatisteksamen, men etter å ha hjulpet tusenvis av privatister frem mot eksamen vet vi at våre dyktige lærere og undervisningsopplegg fungerer. Vi har derfor valgt å være den eneste privatistskolen der du får pengene tilbake dersom du ikke lykkes. Du får innbetalt kursavgift tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren du har i faget med samme fagkode fra tidligere.

Dette er en ekstra sikkerhet for deg

Vi vet at du legger mye energi og krefter i å lykkes på eksamen. Karaktergarantien er vår sikkerhet for deg. Skulle du eksempelvis ha en dårlig dag på eksamen, har du garantien som sikkerhet i bakhånd og kan få kurspengene tilbake.

Det er kjempebra at Metis tilbyr denne garantien!

– Tilbakemelding fra tidligere privatist, Cathrine

Garantien – kort fortalt

Lykkes du ikke, betaler du ikke. Det betyr at hos oss får du kurspengene tilbake dersom du ikke forbedrer karakteren du har i et fag du har tatt tidligere.

Alt du må gjøre er å følge vårt pedagogiske undervisningsopplegg, være til stede på hver undervisningsøkt, og ha betalt hele kurset før eksamen.

Målet vårt er å hjelpe deg til å lykkes!

Les mer om vilkårene for karaktergarantien.