artikkel_nytt-navn-ny

Vår eier Metis Education driver skoler og en rekke selskap innen utdanning og kompetanseheving.

Akademiet i Bergen har høsten 2016 skiftet navn til Metis

SIST OPPDATERT: 3. OKT 2016

Bakgrunnen for navneskiftet er at vi har avsluttet samarbeidet med Akademiet-kjeden. Vi fortsetter arbeidet med å utvikle enda bedre kvalitetsskoler for våre privatister i egen regi. I praksis har navnebyttet ingen betydning for deg som privatist. Vi holder fortsatt til i de samme moderne lokalene midt i Bergen sentrum, vi har de samme engasjerte og dyktige lærere og vi har fortsatt vårt kjente kvalitetsstempel – karaktergarantien (bedre karakter eller pengene tilbake).

Nyhet! Forbedret tilbud

Med nytt navn og ny drakt jobber vi kontinuerlig med å gi et enda bedre tilbud til våre privatister. I tillegg til våre vanlige klasseromskurs, som du kan melde deg på her, tilbyr vi nå også personlige lærer (PL). I matematikk 1P og 2P har vi nå laget en kurspakke som gir deg både klasseromskurs og personlig lærer!

Det enkle er ofte det beste

Siden 2008 har over 19.000 privatister valgt oss som sin nøkkel til høyere utdanning, og våre kundeundersøkelser viser at 9 av 10 av våre privatister vil anbefale oss videre til andre.

Vår suksess handler om noe så enkelt som å ha dyktige og engasjerte lærere som setter privatistene i stand til å forbedre sitt vitnemål fra videregående skole slik at de kommer inn på den høyere utdanningen de ønsker. Vi hjelper også mange med å fullføre videregående skole ved å skaffe seg vitnemål som gjør at de kvalifiserer seg til høyere utdanning.

Gode rådgivere

I tillegg til dyktige lærere har vi også rutinerte og erfarne rådgivere. De kan hjelpe deg med spørsmål du har rundt å ta fag som privatist og hvilke muligheter du har på veien videre til høyere utdanning. Bestill gjerne en gratis rådgivningstime hvis det er noe du lurer på.

En del av et større utdanningskonsern

Vår eier Metis Education driver skoler og en rekke selskap innen utdanning og kompetanseheving. Totalt har vi 160 ansatte og 2000 elever og privatister bare i Bergen. Vi driver skoler både i Bergen, Oslo og Sandnes.

Har du spørsmål til endringen?

Kontakt konsernsjef i Metis Education, Trond Botnen på e-post: trond@metis.no

LES OGSÅ

Karaktergarantien gir deg trygghet

Karaktergarantien er en sikkerhet for deg som ønsker å forbedre karakteren din i et fag fra videregående.