Om oss

Siden 2008 har Metis Privatistskole vært nøkkelen til høyere utdanning for over 23 000 privatister.

 

Vi har erfaringen og kunnskapen for å hjelpe deg til å nå dine mål. Hos oss kombinerer vi klasseromsundervisning med digitale ressurser på nett. Etter å ha hjulpet flere tusen privatister vet vi at våre dyktige lærere og deres eksamensrettede undervisningsopplegg fungerer. Derfor tilbyr også skolen karaktergaranti – få bedre karakter eller pengene tilbake.

I dag har vi privatistskoler i Oslo, Bergen, Stavanger og Sandnes. Vi har også Metis Nettstudier for deg som vil ha fleksibilitet og mer personlig oppfølging enn ved tradisjonelle nettstudier. Skolene har fortløpende opptak til hel- og halvkurs. Det vil si at du når som helst kan kontakte oss for å søke om skoleplass.

Sentral beliggenhet

For oss er det viktig at privatistene og ansatte trives og at det er et godt læringsmiljø. Alle skolene våre har moderne og flotte lokaler med gode fasiliteter og minglearealet.

  • Metis Privatistskole Oslo holder til i Grensen 13. Skolen ligger rett ved Stortinget t-bane og det går trikk rett utenfor døra.
  • Metis Privatistskole Bergen ligger i Lars Hilles gate 17, mellom Grieghallen og bystasjonen.
  • Metis Privatistskole Stavanger holder til i 3. etasje i Løkkeveien 10, rett over G. Haugsgjerd Trafikkskole og Utdanningsforbundet Rogaland.
  • Metis Privatistskole Sandnes ligger i gågaten i Langgaten 54 med nærhet til kollektivtilbud som buss og jernbane. I tillegg har skolen gode parkeringsmuligheter.

En del av et større utdanningskonsern

Eierselskapet Metis Education driver skoler og en rekke selskap innen utdanning og kompetanseheving. Kjernevirksomheten er videregående skoledrift. Konsernet eier og driver skoler i Oslo, Bergen, Sandnes, Stavanger. Vi tilbyr også Metis Nettstudier. Siden 2004 har Metis Education vært nøkkelen til høyere utdanning for titusenvis av elever og privatister.

Metis Privatistskole sine lokaler

Oslo

Grensen 13, 0159 Oslo

Bergen

 

Lars Hilles gate 17, 5008 Bergen

Stavanger

 

Løkkeveien 10, 4008 Stavanger

Sandnes

 

Langgata 54, 4306 Sandnes

Usikker på noe, eller vil du vite mer?

Er du klar for å ta steget videre?

Ta opp igjen fag