– Metis har byens beste matematikk-tilbud!

Planene til Sunniva endret seg etter ett år med matematikk som privatist. Opprinnelig ønsket hun å gå lærerstudiet, men da hun forbedret karakteren i matematikk fikk hun mer motivasjon, og endret studieplanene for fremtiden. Nå er drømmen sykepleiestudiet!

Våre kundeundersøkelser viser at mange som velger Metis Privatistskole har fått skolen anbefalt fra familie, venner eller bekjente. Dette gjelder også Sunniva, hvor det var søskenbarnet som anbefalte skolen.

Eksamensrettet undervisning

Metis Privatistskoler har siden 2008 hjulpet flere titusenvis av privatister med å forbedre karakterene sine fra videregående. Vi har derfor mange års erfaring, og et stort fokus på utvikling for å alltid kunne gi våre privatister det beste tilbudet. Det er viktig for oss at våre privatister skal få det beste undervisningsopplegget for å oppnå sine mål. Vi vet at det å forbedre karakterer eller ta nye fag fra videregående kan føles litt krevende. Derfor er våre lærere engasjerte formidlere med sterk faglig kompetanse.

– Undervisningen på Metis er kjempebra! Noe jeg vil trekke frem er prøveeksamen i matematikk. Den hadde vi en stund før vi undervisningsslutt, og da fikk jeg en pekepinn på hvordan jeg lå an. Det var utrolig lærerikt! Da så jeg hva jeg måtte øve mer på før selve privatisteksamen. Jeg fikk litt skrekken da jeg først fikk 3 på prøveeksamen, men det ga meg motivasjon og jeg ga full gass! Så da øvde jeg hver dag frem til eksamen, og endte opp med en femer på privatisteksamen!

Fantastiske Tom

–  Hvis jeg skal trekke frem en lærer, så må det bli Tom.  Han er veldig dyktig! Han begynte med de vanskeligste kapitlene og så repeterte han det etter hvert. Dette gjorde han for at vi skulle forstå det skikkelig. Han er virkelig min favorittlærer her. Det virker som han bryr seg om at vi privatister skal gjøre det bra!

Hvis jeg skal trekke frem en lærer, så må det bli Tom. Han er veldig dyktig!

Byens beste matematikk-tilbud

Vi ser at matematikk er et av de enkeltfagene flest ønsker å forbedre karakter i. Mange trenger også eksamen i et annet mattefag enn det man tok på videregående for å komme inn på ønsket høyere utdanning. Vi tilbyr kurs i alle typer matematikk. Vi har mange års erfaring og vet hva som skal til for at du skal være best mulig forberedt til matematikk-eksamen. I tillegg får alle som tar matematikk hos oss fra høsten 2021 tilbud om 5 timer gratis med personlig lærer til en verdi av 2345,- inkludert i kursprisen.

Sunniva valgte Metis Privatistskole på grunn av matematikk-tilbudet, noe hun veldig glad for i dag. Det var søskenbarnet til Sunniva som anbefalte skolen, nettopp på grunn av matematikk-tilbudet.

–  Jeg gikk fra 3 til 5 i P-matte. Det er jeg kjempefornøyd med!

Trygghet i karaktergarantien

Etter å ha hjulpet tusenvis av privatister frem mot eksamen vet vi at våre dyktige lærere og undervisningsopplegg fungerer. Fra høsten 2021 får alle karaktergaranti – også når du ikke har karakter i faget fra før. Lykkes du ikke betaler du ikke!

– Karaktergarantien er deilig å ha! Det ga meg en trygghet og motivasjon til å møte opp på skolen.

Hverdagen som privatist

Sunniva har tatt årstudium i KRLE ved siden av privatistskolen, og da har det vært veldig greit å kunne velge tidspunkt man ønsker å ha undervisning.

–  På nettsiden er det veldig oversiktlig og man kan selv velge når man ønsker å ha fagene. Det kommer tydelig frem på timeplanen hvilke fag man kan sette sammen. Det er mange dager man kan velge mellom, og dersom dagtid ikke passer så kan man ha undervisning på kveldstid.

9 av 10 anbefaler Metis Privatistskole

Hvert semester gjennomfører vi en kundeundersøkelse blant alle våre privatister. Vi er stolt over at 9 av 10 privatister svarer at de vil anbefaler oss videre.

Sunniva anbefaler skolen videre på grunn av tryggheten karaktergarantien gir, byens beste matematikk-tilbud og at det er eksamensrettet undervisning.

Gode resultater

Etter to år som privatist har snittet til Sunniva gått fra 47 poeng til 51.3, noe hun selv er strålende fornøyd med. Hun gikk fra tre i alle fagene til enten femere eller seksere!

Sunniva sine tips til andre privatister

  • Ikke ta skippertak!
  • Begynn med det vanskeligste først.
  • Ha kontroll på pensum før eksamen.