Vendepunktet

Synne Eilertsen tok opp fag som privatist hos Metis Privatistskole våren 2017. Hun forteller at hun hadde mange baller i luften på videregående, og om et nedprioritert faglig fokus. Skolegangen hos Metis ble vendepunktet og nøkkelen til høyere utdanning for Synne.

God tilrettelegging 

Synne søkte etter informasjon på nettet om hvor hun kunne ta opp fag som privatist. Etter litt research bestemte hun seg for å bestille en rådgivningstime på Metis Privatistskole i Bergen. Det har hun ikke angret på.

– Rådgiveren tok 10 kilo av skuldrene mine med en gang. Jeg fikk møte en dame som forsto meg og mine behov. Hun satt opp en plan, slik at jeg kunne gå på skole og jobbe samtidig. Det passet veldig bra for meg.

Rådgiveren tok 10 kilo av skuldrene mine med en gang

Har du noen tips til andre privatister? 

– Jeg vil tipse andre privatister til å følge godt med i timen! Det du lærer i undervisningen er veldig relevant til eksamen. Hvis du følger med på hva læreren sier, og lærer deg det stoffet som de utdeler, trenger du egentlig ikke å gjøre så mye hjemmearbeid. Klasseromsundervisningen var avgjørende for meg!

Vil du anbefale Metis Privatistskole? 

– Jeg vil anbefale de som skal ta opp fag som privatist å gå på Metis Privatistskole. De skreddersyr undervisningen slik at du kan jobbe og studere samtidig. Undervisningen er også strukturert slik at det du får vite i timen og den kunnskapen du blir tilegnet der er veldig relevant for eksamen.

Veien videre

– Jeg har søkt studier i Bodø, og skal studere ved Nord universitet. Hadde det ikke vært for at jeg tok opp fag ved Metis Privatistskole ville jeg mest sannsynligvis ikke kunne søkt der.