Sliter du med å stå opp om morgenen?

Sommeren er over og høsten banker på døren. Dette betyr mørkere dager, regnvær, og for noen kan det også bli vanskelig å stå opp om morgenen. Derfor har vi skaffet en liste med gode alarm-apper som skal gjøre det lettere for deg å stå opp og rekke forelesning på skolen.

Alarmy

Elsker du slumreknappen? Da er nok dette appen for deg! Den får deg nemlig i bevegelse eller får deg til å løse et regnestykke for å skru av alarmen! Du kan velge mellom “Foto modus”, “Riste modus” og “Regnestykke modus”. Hvis du velger fotomodus må du skru av alarmen ved å ta et bilde av et sted du har bestemt på forhånd. Det kan for eksempel være stuen, baderommet eller soverommet. Du kan også velge å ta bilder av spesifikke ting, som blant annet tannkosten på badet eller vasken på kjøkkenet. I riste modus må du riste telefonen til alarmen stopper, og i regnestykke modus må du løse et regnestykker for å bevise at du er våken.

App store: Gratis
Google Play: 26 kr

GPS Wake Up Call / Road Rooster Pro

Har du en lang vei til skolen? Er det en fare for at du sovner på bussen, og kjører forbi stoppet du skal av? Du kan selv velge at appen skal vekke deg to km før stoppet. Hvis det er rush en dag, får du litt ekstra søvn.

App store / GPS Wake Up Call:
22 kr
Google Play / Road Rooster Pro: Gratis

Mathe Alarm Clock – Black

Taper du alltid kampen mot vekkerklokken? Har du en tendens til å forsove deg? Da er denne appen perfekt! Mathe Alarm Clock tvinger deg til å løse matteoppgaver før du kan skru av alarmen. Dermed er det ingen muligheter for å slumre. Appen vekker hjernen din, samtidig som den får deg opp! ?

App store:
Gratis
Google Play: Gratis

I can’t wake up!

En app for deg som ikke klarer å stå opp! Denne appen gir deg forskjellige oppgaver du må løse før du får lov til å ta ned volumet på alarmen, eller skru den av. Det kan være matteoppaver, huskeoppgaver, ta bilde av en strekkode og mye annet! Du kan også velge hvor mange ganger du kan slumre før du må gjennomføre oppgavene.

Appstore: Gratis
Google Play: Gratis

SpinMe Alarm Clock

Er du en person som både digger slumreknappen og setter på flere vekkerklokker for å være sikker på at du klarer å stå opp? Da burde du laste ned denne appen. For å skru av denne alarmen må du stå oppreist, ha begge tomlene på skjermen og snurre rundt til alarmen slutter å ringe.

Appstore:
22 kr
Google Play: Gratis

Sleep Cycle

Dersom du ikke vil ha en stressende morgen hvor du må løse et mattestykke for å skru av alarmen eller løpe for å ta et bilde bør du prøve denne appen. Ved å legge telefonen din på nattbordet eller i sengen registrerer appen i løpet av natten når du er i tung og lett søvn. Appen vet dermed når den skal vekke deg om morgenen. Den vekker deg når du er i lett søvn, men bare i løpet av halvtimen før alarmen egentlig skulle gått av. Alarmen går også av dersom du er i tung søvn, men da føler du deg ikke like opplagt som du ville gjort dersom den gikk av når du var i lett søvn.

App store:
Gratis
Google Play: 
Gratis

Rise & Shine

Denne appen er for deg som synes det er slitsomt å stå opp når det ikke lenger er lyst ute. Den vekker deg naturlig ved å øke lyset på telefonen din og vibrere. For å skru av alarmen må du smile til kamera.

*Finnes kun i app store og er gratis.

Håper vi har gjort det enklere for deg å stå opp fra sengen fremover. Lykke til! ?