Hva kan vi hjelpe deg med? >>

Vi har løsningene for deg som vil inn på drømmestudiet.

Finn kurs her >>

Fleksibel timeplan: Et bredt kurstilbud både på dag- og kveldstid.

Bestill gratis rådgivning >>

Vi åpner for rådgivning fra tirsdag 5. juni og har åpent tirsdager og torsdager i juni.

Hvorfor velge Metis?

 Makspris

Er du en av de som skal ta en del fag? Vi har satt en øvre grense for hvor mye et skoleår koster hos oss. Det betyr at du uansett hvor mange fag du tar vil ikke kursprisen overstige 69 990,- for to sammenhengende semestre.

 Karaktergaranti

Målet for mange privatister er å forbedre karakteren i et fag. Selv om du er godt forberedt på eksamen kan du likevel være uheldig og ha en dårlig dag eller bomme på oppgaven. Derfor tilbyr vi karaktergaranti.

 Byens beste matematikk-tilbud

Vi har byens beste matematikk-tilbud, hos oss får du inkludert leksehjelp med individuell oppfølging tre ganger per uke. I tillegg får du kurs i GeoGebra, forkurs i matematikk før oppstart, skriftlig prøveeksamen og eksamenspreppekurs en helg rett før eksamen.

 9 av 10 anbefaler oss

Vi er stolte av at 9 av 10 studenter vil anbefale skolen videre (kundeundersøkelse 2017). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre studenter et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller studentenes høye forventninger.

Gratis rådgivning hos Metis Privatistskole

 Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

 Midt i Stavanger sentrum

Metis Privatistskole Stavanger holder til i 3. etasje i Løkkeveien 10, rett over G. Haugsgjerd Trafikkskole og Utdanningsforbundet Rogaland.

Erfaringer fra tidligere studenter

Det er aldri for sent

– Jeg var veldig skeptisk til å ta opp fag fordi jeg var redd for å være den klart eldste i klasserommet, men alder er absolutt ingen hindring, forteller Timothy (29).

Les mer

Gikk fra 2 til 5 i naturfag

Tonje Røli Bruaas (20) begynte på Metis Privatistskole for å forbedre karakterene sine. På videregående slet hun med motivasjonen og falt litt ut av undervisningen. Nå har hun forbedret nesten alle karakterene!

Les mer

Sindre tok fagbrev og privatistskurs samtidig

– Hadde jeg tatt påbygg etter fagbrevet og så forkurs til ingeniør ville jeg brukt to år ekstra. De to årene tar jeg heller i jobb med full lønn, forteller Sindre (21).

Les mer

Du leser nå om vårt tilbud i Stavanger
Se også BergenOslo, Sandnes og Nettstudier