Lærergaranti

Etter å ha hjulpet flere tusen elever frem til eksamen vet vi at våre dyktige privatlærere (PL) og vårt opplegg for leksehjelp fungerer. Dette får vi til med et skreddersydd opplegg tilpasset nettopp dine behov og faglige utfordringer.

Vi er såpass trygge på at våre privatlærere (PL) er dyktige og engasjerte at vi garanterer at du blir fornøyd. Blir du ikke fornøyd, får du de to første timene gratis, og ny PL uten ekstra omkostninger.

Våre PL’ere har ulik bakgrunn, men felles for dem alle er at de er faglig dyktige bachelor- eller mastergradsstudenter som står klar til å hjelpe deg med dine utfordringer. Alle har gjennomgått en grundig kartleggingsprosess hvor vi har sikret at de innehar de nødvendige ferdigheter og personlige egenskaper som kreves for å bli en god PL. Alle våre privatlærere har levert politiattest og har plettfri vandel.

Avtalevilkår

Gratis rådgivingstime

Er du usikker på hva du trenger hjelp til? Vi har dyktige rådgivere og tilbyr en gratis rådgivingstime. Kartleggingen er en hyggelig prat som foregår hos oss eller pr telefon, og vi hjelper deg til å finne ut hva nettopp du trenger hjelp til. Timen er helt uforpliktende.

Bestill gratis rådgivingstime