Lærergaranti

Etter å ha hjulpet flere tusen elever frem til eksamen vet vi at våre dyktige privatlærere (PL) og vårt opplegg for en-til-en undervisning fungerer. Dette får vi til med en skreddersydd løsning tilpasset nettopp dine behov og faglige utfordringer.

Vi er såpass trygge på kvaliteten på våre privatlærere (PL) at vi garanterer at du blir fornøyd. Blir du ikke fornøyd, får du de to første timene gratis, og ny PL uten ekstra omkostninger.

Våre privatlærere har ulik bakgrunn, men felles for dem alle er at de er faglig dyktige bachelor- eller mastergradsstudenter som står klar til å hjelpe deg med dine utfordringer. Alle har gjennomgått en grundig kartleggingsprosess hvor vi har sikret at de innehar de nødvendige ferdigheter og personlige egenskaper som kreves for å bli en god PL. Alle våre privatlærere har levert politiattest og har plettfri vandel.

Avtalevilkår

Gratis prøvetime

Er du usikker på hva du trenger hjelp til? Vi har dyktige privatlærere og tilbyr en gratis prøvetime. Her finner vi sammen en løsning tilpasset dine behov. Timen er helt uforpliktende.

Bestill gratis prøvetime Bestill privatlærer