Eksamensforberedende kurs – ungdomsskole

Vi kan eksamen! For at du skal være ekstra godt forberedt til eksamen, tilbyr vi eksamensforberedende kurs i matematikk, engelsk, norsk hovedmål (bokmål) og norsk sidemål (nynorsk). 

Alle 10. klassinger skal opp i skriftlig eksamen i et av disse fagene, og hvilket fag man kommer opp i blir offentliggjort den 9. mai kl. 0900.

Vi tilbyr tilrettelagte kurs til hver enkelt eksamen, og du blir veiledet av våre dyktige og erfarne lærere. Dere vil jobbe med tidligere eksamensoppgaver samtidig som du får tips og råd om hva som er viktig å vektlegge på eksamen i ditt fag. Vi åpner påmeldingen 3 uker før kursene starter. 

Vi hjelper deg med å lykkes på eksamen!

Kursoversikt

Ønsker du mer informasjon om de ulike kursene? Vi tilbyr eksamensforberedende kurs i norsk hovedmål og sidemål, matematikk og engelsk. Klikk deg videre på kursoversikten for å få mer informasjon.

Kursoversikt

Påmelding

Fyll ut informasjon i skjemaet under.
Totalpris: kr 1 490,-

Vår datter hadde en utbytterikt kurs hos dere. Hun fikk god repetisjon, samtidig som hun lærte mye nytt. Læreren ga gode svar og forklaringer, også på ting som på skolen har blitt forklart med «at det bare er sånn». Tusen takk for et godt kurs og et godt undervisningstilbud. Vi anbefaler dette!

– Tilbakemelding fra tidligere kurs