Eksamensforberedende kurs matte – videregående

Skal du opp til ny, særskilt eller utsatt matematikk-eksamen fra videregående? Eller har du meldt deg opp til eksamen som privatist og har lest på egenhånd? Har du ikke fått lest så mye som planlagt? Meld deg på et eksamensforberedende kurs i matematikk og la oss hjelpe deg!

Metis kan eksamen og har 10 års erfaring med eksamensrettet undervisning. Gjennom våre videregående- og privatistskoler har vi spesialisert oss på å hjelpe elever med å forberede seg til eksamen. Dette er erfaring også du kan nyte godt av, og vi tilbyr korte og intensive eksamensforberedende kurs for elever på videregående skole og privatister. Påmeldingen åpner 3 uker før kursene starter.

Eksamensforberedende kurs matematikk

Metis tilbyr eksamensforberedende kurs i matematikk 1P, 2P, 2P-Y, R1, R2, S1 og S2*

Vi har spesialisert oss på å hjelpe studenter og elever til gode eksamensforberedelser. På de eksamensforberedende kursene går en lærer gjennom siste eksamen i faget og har et ekstra fokus på utvalgte emner som erfaringsmessig er viktig i de ulike fagene. På kurset får du også tilgang til et digitalt geogebraforedrag der vi gjennomgår det du må kunne i ditt fag i Geogebra. Kurset holdes av Metis sine erfarne og dyktige privatistlærere.

Deltakelse på kurset krever egen PC/Mac med Geogebra og Excel installert. Geogebra kan lastes gratis ned på geogebra.org.

*1P, S1 og S2 tilbys kun i Bergen.

   Trodde aldri jeg skulle lære så mye på så kort tid!

– Tidligere kursdeltager