Aktuelt

Metis videregående feirer 15 år!

Metis videregående startet opp i Fabrikkgaten i august 2004 med 52 elever. På 15 år har vi vokst til 590 elever. I uke 37 feiret vi en hel uke, med masse aktiviteter. Se mer på vår Facebookside. Vi gleder oss allerede til neste jubileum.

 

Foreldremøte for Vg1 og Vg2 torsdag 12.9

Over 300 foresatte var til stede på foreldremøtet torsdag 12.9. Kjekt å treffe dere 🙂

Her finner du presentasjonene fra møtet og fra MK-møtet før

 

IKT på datakafé

Mandag 18. februar var IKT på biblioteket og hadde datakafé for seniorer. De holdt foredrag om facebook og vipps, hjalp seniorene 1-til-1 og hadde laget gode “tutorials” som seniorene fikk ta med seg hjem. Det var en gøy og lærerik dag, og elevene hadde mange gode samtaler med seniorene!

Åpen dag 2019 torsdag 7. februar

Over 600 10.-klassinger besøkte Metis videregående  på åpen dag torsdag 7. februar 2019. Her fikk de informasjon om skolen, omvisning i skolens lokaler og fikk møte lærere og elever fra de utdanningsprogrammene skolen tilbyr.

Takk til foresatte som var informasjonsmøtet. Presentasjonen kan dere lese HER.

 

Stor interesse for åpen treningsdag på Metis Toppidrett 

Mer enn 80 10-klassinger besøkte oss på åpen dag på toppidrett 13. og 15. februar. Hadde du ikke anledning å delta kan du ta kontakt med trenerne nedenfor for å avtale å komme og se på en annen dag. Alle treningsøktene starter klokken 08.00. Skriv i e-posten hvilken dato du ønsker å være med.

Håndball (Sølvi Hylleseth – solvi.hylleseth@metis.no)
Fotball (John Andreas Husøy – john.husoy@metis.no)
Basket (Arne Ingebrigtsen – arne.i@hotmail.com)
Fysisk trening (Jan Stankiewicz – jan@metis.no)
Friidrett (Jonathan Byrkjenes – jonathan.byrkjenes@norna-salhus.no og Endre Raa – endre.raa@gmail.com)

Øvrige idretter (Jan Stankiewicz – jan@metis.no)

Har du spørsmål kan du ta kontakt med toppidrettskoordinator Jan Stankiewicz.

 

Foreldremøte om fagvalg for Vg1 ST og Vg1 Toppidrett torsdag 6.12.18 kl 18

Takk til alle som møtte opp på foreldremøtet om fagvalg for 2019-2020 for elever som går på Vg1 Studiespesialisering og Vg1 Toppidrett torsdag 6.12. Presentasjonen fra møtet kan du lese HER. Blokkskjemaet for 2019-2010 kan du se HER.

Aktuelle lenker
Samordna opptak (her kan du se opptakskrav til høyere utdanning i Norge)
Læreplaner (skriv inn navnet det faget du vil se på)

 

Aksjonsdag for Adina Stiftelsen tirsdag 30. oktober

Metis videregående har støttet Adina Stiftelsens prosjekter i Romania i 15 år.  Tirsdag 30. oktober er det aksjonsdag på skolen. Denne dagen vil elevene våre jobbe, selge vafler og delta i ulike aktiviteter der formålet er å samle inn penger til Adina stiftelsen. Ta godt i mot dem.

Hilsen Johs Totland, rektor

 

God sommer

God sommer til alle Metis elever!

Mediefestivalen 2017

Vel gjennomført mediefestival på Metis og BPG! Tusen takk til Media City Bergen, Vebjørn Selbekk, BT/Insight, Vizrt, Motitech As, BT Junior, TV BRA, MYREZE, Mer Film og SpeakLab som var med på å gjøre dette til en fantastisk dag for elevene på Medier og kommunikasjon. Stor takk til Noroff, Handelshøyskolen BI, Fana Folkehøgskule i Bergen og fakultetet for kunst, musikk og design UiB for flotte stands. Vi gleder oss til videre samarbeid med Medieklyngen og Media City Bergen.

Les også flott omtale fra Media City Bergen.

Fantastiske Ida

Fantastiske Ida Breivik er klar for finale i Kjemi OL! Først reiser hun med det norske kjemi-landslaget til nordisk finale i Sverige. Deretter til Kjemi OL i Thailand. Her ble det norsk bronse, og flott innsats fra de norske deltakerne. Les mer HER.

Du kan lese mer om Ida på skolens Facebook side.

 


Metis Awards 2017

22. juni hadde medieseksjonen gleden av å invitere alle medieelever med familie til Metis Awards. Over 400 feststemte gjester koste seg på avslutningsfesten. Det ble prisdryss og visninger i en rekke ulike kategorier som grafisk design, reklamefilm, lyddesign, foto m.m. I tillegg ble det delt ut en bransjepris fra NCE Media, samt hedersprisen for 2017.

Foreldremøte om fagvalg for Vg1 studiespesialiserende og Vg1 toppidrett

Onsdag 7.12 var det foreldremøte om fagvalg for elever på Vg1 studiespesialisering og Vg1 toppidrett. Du kan lese presentasjonen fra møtet HER.