artikkel_nytt-navn

Metis Education driver skoler og en rekke selskap innen utdanning og kompetanseheving.

Akademiet Bergen har skiftet navn til Metis

Akademiet Bergen skiftet høsten 2016 navn til Metis. Bakgrunnen for navneskiftet er at vi har avsluttet samarbeidet med Akademiet-kjeden. Vi fortsetter med å utvikle enda bedre kvalitetsskoler for våre elever i vårt nye navn. 

Hva er nytt?

I hverdagen har navnebyttet ingen praktisk betydning for deg som elev. Vi opprettholder vårt gode tilbud i de samme moderne lokalene midt i Bergen sentrum og vi har selvsagt de samme engasjerte og dyktige lærere.

En del av et større utdanningskonsern

Eierselskapet til Metis videregående, Metis Education, driver skoler og en rekke selskap innen utdanning og kompetanseheving. Totalt har vi 160 ansatte og 1.500 elever og privatister bare i Bergen. I tillegg driver vi skole i Rogaland og Oslo.

Solid erfaring

Vi er stolt over at vi siden 2004 har satt over 22.000 videregående elever i stand til høyere utdanning. Sammen med våre dyktige og engasjerte lærere fortsetter vi den viktige jobben med å sette elever i stand til å oppnå gode resultater på skolen og eksamen.

Har du spørsmål til endringen?

Kontakt konsernsjef i Metis Education, Trond Botnen på e-post: trond@metis.no

Hva betyr Metis?

Metis er det greske ordet for visdom og dyktighet. Metis var i følge Gresk mytologi en visdomsgudinne, guden Zevs sin første kone, og mor til Athene.