Midt i Bergen sentrum

Metis videregående holder til sentralt i Bergen sentrum i Lars Hilles gate 17. Innen tre minutters gange er du midt i Bergen sentrum, på togstasjonen eller på Bystasjonen (med kontinuerlige Bybane- og bussavganger).

Metis videregående er en av de mest populære videregående skolene i Hordaland. På skolen vil du møte dyktige og engasjerte faglærere som er opptatt av din læring, samtidig som de stiller store krav til deg når det gjelder innsats, aktiv deltakelse og medvirkning.

Utdanningsprogrammene våre er studiespesialisering, toppidrett, medier og kommunikasjon, service og samferdsel, IKT-servicefag (VG2) og påbygg (VG3).

Over 500 elever

Skoleåret 2018/2019 er vi 590 elever på Metis videregående. Skolen fikk høsten 2013 konsesjon på 180 plasser på studiespesialisering med toppidrett og er i dag det største toppidrettsgymnaset i Hordaland.

Se hvordan vi har det på Metis videregående

Moderne og lyse lokaler

Våre lokaler

Vi legger stor vekt på at lokalene våre skal være lyse og trivelige. Da vet vi det blir enda bedre læringsmiljø og kjekkere for deg som elev.

Skolens kantine

Skolen har egen kantine med et bredt utvalg av mat med gode studentpriser.

Fellesareal med kjøkken

Skolen har egen lesesal

Skolen har to store fellesareal med kjøkken som disponeres av elevene.

Ta en tur rundt i lokalene våre

larshillesgate_outside