Skolestart, timeplan og skolerute

SKOLESTART

Vi ønsker deg velkommen til første skoledag for skoleåret 2023-2024 torsdag 17. august i Lars Hilles gate 17B. For deg som er ny elev vil du de første skoledagene bli kjent med klassen og skolen, møte mentoren (kontaktlæreren) din og få utdelt sekk og bøker. Elevene på Vg1 får vite hvilken klasse de skal gå ved oppstart første skoledag.

 

Utlevering av Mac

Elever på Metis videregående får utlevert skole-Mac kostnadsfritt iht. skolekontrakten. Lenke for bestilling av Mac sendes på sms til foresatt når skolekontrakten er signert og skolepenger betalt. Husk å bestille din Mac i god tid før skolestart.

 

Forhindret fra å møte første skoledag?

Hvis du er forhindret fra å møte første skoledag er det viktig å gi beskjed om dette på forhånd, hvis ikke risikerer du å miste skoleplassen din. Send e-post til vgs.bergen@metis.no.

 

Beste hilsen

Rektor

Metis videregående

Forkurs i matematikk

For deg som skal begynne på Vg1 Studiespesialisering, Vg1 Toppidrett, Vg1 Medier og kommunikasjon, Vg1 Salg, service og reiseliv og Påbygg tilbyr skolen et gratis forkurs i matematikk. På forkurset blir det repetisjon av de viktigste temaene fra 10. klasse, slik at du får et bedre grunnlag for å jobbe videre med matematikkfaget på Vg1.

Timeplan og skolerute

Skoleruten for 2022 – 2023 & 2023 – 2024 kan du lese ved å klikke på knappen nedenfor. Timeplanen for skoleåret 2022 – 2023 kan du lese ved å klikke på knappen “Timeplan” nedenfor.

Timeplan Skolerute 2022-23 Skolerute 2023-24