Skolestart, timeplan og skolerute

Skolestart

Vi på Metis videregående har gleden av å ønske nye og “gamle” elever velkommen til skolestart. Første skoledag for skoleåret 2020-2021 er mandag 17. august i Lars Hilles gate 17. Her er plan for oppmøte (Aud. 3 er i 2. etasje).

For deg som er ny elev vil du de første to skoledagene få informasjon om skolen, møte mentoren (kontaktlæreren) din og dine nye medelever. Du vil også få utlevert sekk, en flott MacBook Air og bøker. Husk legitimasjon!

Dersom du vet at du ikke kan møte første skoledag, eller at du blir forhindret fra å møte, er det svært viktig at du gir oss beskjed om dette snarest på
e-post:
 vgs.bergen@metis.no, ellers vil skoleplassen din bli gitt til andre.

Vi lover et engasjerende og lærerikt skoleår, og ser frem til å få deg som elev hos oss.

Hilsen Johs Totland, rektor

Forkurs i matematikk

Vi tilbyr gratis forkurs i matematikk for de som skal begynne på Vg1 uken før skolestart. Her blir det repetisjon av de viktigste temaene fra 10. klasse, slik at du kan føle deg trygg og selvsikker når du skal jobbe videre med matematikkfagene på Vg1. Info om tidspunkt vil bli sendt på SMS i starten på august.

 

Timeplan og skolerute

Skoleruten for  202-2021 kan du lese ved å klikke på knappen nedenfor. Timeplanen for skoleåret 2019-2020 kan du lese ved å klikke på knappen “Timeplan” nedenfor. Timeplanen for 2020-2021 vil være klar i midten av august. Når du kommer inn på nettsiden må du skrive inn Metis Education AS Bergen i feltet skolenavn.

Timeplan Skolerute 2020-21