Hvorfor velge Metis Privatlærer?

Lærergaranti

Etter å ha hjulpet flere tusen elever frem til eksamen vet vi at våre dyktige privatlærere (PL) og vårt opplegg for leksehjelp fungerer. Vi er såpass trygge på at våre privatlærere (PL) er dyktige og engasjerte at vi garanterer at du blir fornøyd. Blir du ikke fornøyd, får du de to første timene gratis, og ny PL uten ekstra omkostninger.

Les mer om lærergarantien

Gratis kartleggingstime

Er du usikker på hva du trenger hjelp til? Vi har dyktige rådgivere og tilbyr en gratis kartleggingstime. Kartleggingen er en hyggelig prat som foregår hos oss eller pr telefon, og vi hjelper deg til å finne ut hva nettopp du trenger hjelp til. Timen er helt uforpliktende.

Bestill gratis kartleggingstime

Byens beste skolemiljø

Metis Privatlærer er en del av utdanningskonsernet Metis Education. Metis sin kjernevirksomhet er videregående skoledrift, og vi driver i dag flere skoler samt en rekke selskaper innen utdanning og kompetanseheving. Konsernet eier og driver Metis videregående, Bergen Private Gymnas, Metis Kulturskole og Privatistskoler i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandnes. Siden 2004 har Metis Education vært nøkkelen til høyere utdanning for over 30 000 elever, og vi er stolte av å kunne si at 9 av 10 anbefaler oss!

Leksehjelp i Bergen sentrum

Metis Privatlærer tilbyr leksehjelp i alle fag tilpasset nettopp dine behov. Du kan velge å møte din PL i våre flotte lokaler midt i Bergen sentrum. Her har vi flere grupperom som er disponible til leksehjelp. 

Leksehjelp i Sandnes sentrum

Metis Privatlærer tilbyr leksehjelp i alle fag tilpasset nettopp dine behov. Du kan velge å møte din PL i våre flotte lokaler midt i Sandnes sentrum. Her har vi flere grupperom som er disponible til leksehjelp. 

Leksehjelp hjemme

Vi tilpasser oss din hverdag. Våre PL-er møter gjerne opp til hjemmeundervisning hvis du ønsker det. Valget er ditt!