Hvorfor velge Metis Privatlærer?

Lærergaranti

Etter å ha hjulpet flere tusen elever vet vi at våre dyktige privatlærere og vårt opplegg for en-til-en undervisning fungerer. Derfor har vi lærergaranti.

Les mer om lærergarantien

Gratis prøvetime

Hos oss får du gratis prøvetime. Er du usikker på noe i forbindelse med PL? Våre dyktige rådgivere er alltid klar for å hjelpe deg.

Bestill gratis prøvetime

Det trygge valget

Metis Privatlærer er en del av utdannings-konsernet Metis Utdanning. Konsernet driver Metis videregående og Bergen Private Gymnas, samt privatistskoler i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandnes. Våre undersøkelser viser at 9 av 10 anbefaler oss.

Bergen sentrum

Du møter din PL i våre flotte lokaler midt i sentrum. Her har vi flere grupperom som er disponible til en-til-en undervisning. I Bergen holder vi til i Lars Hilles gate 17A.

Oslo sentrum

Du møter din PL i våre flotte lokaler midt i sentrum. Her har vi flere grupperom som er disponible til en-til-en undervisning. I Oslo holder vi til i Grensen 13.

Stavanger sentrum

Du møter din PL i våre flotte lokaler midt i sentrum. Her har vi flere grupperom som er disponibel til en-til-en undervisning. I Stavanger holder vi til i Løkkeveien 10.