Velg by og kurs her >>

Våre skoler: Oslo, Bergen, Stavanger og Sandnes.

Hva kan vi hjelpe deg med? >>

Vi har løsningene for deg som vil inn på drømmestudiet.

Hvorfor velge Metis?

 Makspris og mye inkludert i kursprisen

Vi har satt en øvre grense for hvor mye et skoleår koster hos oss. Det betyr at prisen, uansett hvor mange fag du tar, ikke vil overstige 69 990,- for to sammenhengende semestre. Husk at du også får inkludert kurs i eksamens- og studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, labkurs, skriftlig prøveeksamen og gratis rådgivning.

 Karaktergaranti

Målet for mange privatister er å forbedre karakteren i et fag. Selv om du er godt forberedt på eksamen kan du likevel være uheldig og ha en dårlig dag eller bomme på oppgaven. Derfor tilbyr vi karaktergaranti – bedre karakter eller pengene tilbake.

 Byens beste matematikk-tilbud

Vi har byens beste matematikk-tilbud, hos oss får du inkludert leksehjelp med individuell oppfølging tre ganger per uke. I tillegg får du kurs i GeoGebra, forkurs i matematikk før oppstart, skriftlig prøveeksamen og eksamenspreppekurs en helg rett før eksamen. Til sammen kan du ha opp til 17 privatist-timer per uke inkludert i kursene.

 9 av 10 anbefaler oss

Vi er stolte av at 9 av 10 privatister vil anbefale skolen videre (kundeundersøkelse 2018). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre privatister et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller privatistenes høye forventninger.

Gratis rådgivning Metis Privatistskole Bergen

 Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

 Sentral beliggenhet

Alle våre skoler har sentral beliggenhet, og som privatist har du nærhet til alle kollektivtilbud. Skolene har gode fasiliteter og holder til i moderne lokaler.

Erfaringer fra tidligere studenter

FRA 2-ERE TIL TOPPKARAKTERER 

– Det å ta opp fag ved Metis har gitt meg en vanvittig stor motivasjon og selvtillit med tanke på høyere utdanning. Jeg har gått fra å ha liten glede av å lære, til å glede meg til undervisning og få glede av den selvstendige jobbingen det kreves at man gjør hjemme.

Les mer

MÅLET ER SYKEPLEIERSTUDIET 

Einar bestemte seg for å benytte seg av 23/5-regelen da han mistet jobben i Nordsjøen.
– Lærerne på Metis er engasjerte i faget og har en enorm kompetanse innenfor det de driver med.  Jeg er imponert over all den kunnskapen alle lærerne innehar, og engasjementet som ligger i undervisningen.

Les mer

Sanna måtte omskoleres

På grunn av forandret helsesituasjon fikk Sanna beskjed om at hun måtte omskoleres.
– Jeg valgte Metis da jeg fikk et godt inntrykk av skolen og god hjelp til hvilke fag jeg burde ta opp. Det er et godt miljø på skolen, og læring står i fokus.

Les mer

Er du klar for å ta steget videre?