Privatlærer – Videregående skole

Sliter du i et fag eller et spesifikt emne? Eller kanskje du mangler motivasjon til skolearbeidet? Du er ikke alene!  På videregående er tempoet høyere og kravene større, men vi hjelper deg med å prestere bedre og utnytte ditt potensiale.

Metis Privatlærer tilbyr en-til-en undervisning tilpasset nettopp dine behov, og vi tilbyr hjelp i matematikk, naturfag og realfag. Dersom du har behov for hjelp i andre fag, ta kontakt så vil vi prøve å hjelpe deg. 

For å knekke koden innen et spesifikt emne eller i et fag vil det erfaringsmessig være en stor fordel med individuell tilpasset oppfølging, og din PL kan hjelpe deg med å nå dine mål.

La oss hjelpe deg med:

 

Metis Privatlærer har også et samarbeid med Metis Privatistskole, slik at dersom du ønsker å ta opp igjen et fag mens du går på videregående eller forbedre vitnemålet ditt etter at du er ferdig på videregående, setter vi deg i kontakt med en av deres dyktige og erfarne rådgivere. 

Vi brenner for å hjelpe ungdom, og vår oppgave er å motivere til økt læringslyst og mestring. Kunnskap med begeistring er vårt motto, og hos oss vil du bli godt ivaretatt og du får et trygt og kvalitetssikret opplegg som passer nettopp deg.