Videregående

Sliter du i et fag eller et spesifikt emne? Eller kanskje du mangler motivasjon til skolearbeidet? Du er ikke alene!  På videregående er tempoet høyere og kravene større, men vi hjelper deg med å prestere bedre og utnytte ditt potensiale.

Metis Privatlærer tilbyr skreddersydd leksehjelp tilpasset nettopp dine behov, og vi tilbyr leksehjelp i alle fag. Vi tilbyr også korte og intensive eksamensforberedende kurs i de ulike matematikk-fagene (1P, 1T, 2P, 2P-Y, R1, R2 og S1) tett opp til eksamen, samt prøveeksamen i norsk skriftlig.

Metis Privatlærer har også et samarbeid med Metis Privatistskole, slik at dersom du ønsker å ta opp igjen et fag mens du går på videregående eller forbedre vitnemålet ditt etter at du er ferdig på videregående, setter vi deg i kontakt med en av deres dyktige og erfarne rådgivere. 

Vi brenner for å hjelpe ungdom, og vår oppgave er å motivere til økt læringslyst og mestring. Kunnskap med begeistring er vårt motto, og hos oss vil du bli godt i varetatt og du får et trygt og kvalitetssikret opplegg som passer nettopp deg.