Videregående

Sliter du i et fag eller et spesifikt emne? Eller kanskje du mangler motivasjon til skolearbeidet? Du er ikke alene!  På videregående er tempoet høyere og kravene større, men vi hjelper deg med å prestere bedre og utnytte ditt potensiale.

Metis Privatlærer tilbyr skreddersydd leksehjelp tilpasset nettopp dine behov, og vi tilbyr leksehjelp i alle fag. Vi tilbyr også korte og intensive eksamensforberedende kurs i de ulike matematikk-fagene (1P, 1T, 2P, 2P-Y, R1, R2 og S1) tett opp til eksamen, samt prøveeksamen i norsk skriftlig.

Metis Privatlærer har også et samarbeid med Metis Privatistskole, slik at dersom du ønsker å ta opp igjen et fag mens du går på videregående eller forbedre vitnemålet ditt etter at du er ferdig på videregående, setter vi deg i kontakt med en av deres dyktige og erfarne rådgivere. 

Vi brenner for å hjelpe ungdom, og vår oppgave er å motivere til økt læringslyst og mestring. Kunnskap med begeistring er vårt motto, og hos oss vil du bli godt ivaretatt og du får et trygt og kvalitetssikret opplegg som passer nettopp deg.