Hvorfor velge Metis Privatlærer?

Lærergaranti

Etter å ha hjulpet flere tusen elever vet vi at våre dyktige privatlærere (PL) og vårt opplegg for leksehjelp fungerer. Derfor har vi lærergaranti!

Les mer om lærergarantien

Gratis rådgivingstime

Hos oss får du gratis rådgivningstime. Er du usikker på noe i forbindelse med leksehjelp? Våre dyktige rådgivere er alltid klar for å hjelpe deg.

Bestill gratis rådgivingstime

Det trygget valget

Metis Privatlærer er en del av utdannings-konsernet Metis Education. Konsernet driver Metis videregående og Bergen Private Gymnas, samt privatistskoler i Bergen, Oslo, Stavanger og Sandnes.  Våre undersøkelser viser at 9 av 10 anbefaler oss!

Leksehjelp i Bergen sentrum

Du kan velge å møte din PL i våre flotte lokaler midt i sentrum. Her har vi flere grupperom som er disponible til leksehjelp. I Bergen holder vi til i Lars Hilles gate 17A.

Leksehjelp i Sandnes sentrum

Du kan velge å møte din PL i våre flotte lokaler midt i sentrum. Her har vi flere grupperom som er disponible til leksehjelp. I Sandnes holder vi til i Langgata 54.

Leksehjelp i Stavanger sentrum

Du kan velge å møte din PL i våre flotte lokaler midt i sentrum. Her har vi flere grupperom som er disponible til leksehjelp. I Stavanger holder vi til i Løkkeveien 10.