Hva kan vi hjelpe deg med? >>

Vi har løsningen for deg som vil inn på drømmestudiet.

Finn kursoversikten her >>

Start når du vil – og få personlig oppfølgning underveis.

Hvorfor velge Metis Nettstudier?

 Personlig oppfølging

Læreren din hjelper deg med å lage en personlig utviklingsplan. Hva er målet? Hvor lang tid vil du bruke? Hvordan lærer du best? Sammen med deg sørger vi for at du når målet ditt.

Les mer her

Nettstudier gir deg full fleksibilitet

 Full fleksibilitet

Nettstudier gir deg frihet til å studere når du vil, hvor du vil og i ditt eget tempo. Samtidig får du hjelp og personlig oppfølging underveis. Dette gir deg fleksibilitet som gjør det lett å kombinere studier med for eksempel jobb og reise.

 Karaktergaranti

Selv om du er forberedt til eksamen kan du likevel være uheldig, ha en dårlig dag eller bomme på oppgaven. Derfor tilbyr vi karaktergaranti

Les mer her

Det blir gjennomført prøveeksamen i alle fag

 Prøveeksamen

Det blir gjennomført prøveeksamen i alle fag. Etter prøveeksamen vil du få veiledning og tilbakemelding fra kursansvarlig, slik at du er best mulig forberedt til den dagen det virkelig gjelder.

Gratis rådgivning på Metis Nettstudier

 Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. Vi har dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

Bestill gratis rådgivning

Metis Nettstudier er lånekasse-godkjent

 Lånekasse-godkjent

Du kan både få lån som dekker kurspengene og stipend dersom du tar fag gjennom våre nettstudier. Hvor mye du får i støtte avhenger av antall fag du tar.

Informasjon om Lånekassen

Du leser nå om vårt tilbud innen nettstudier
Se også OsloBergenStavanger og Sandnes

Erfaringer fra tidligere studenter

DET ER ALDRI FOR SENT

– Jeg var veldig skeptisk til å ta opp fag fordi jeg var redd for å være den klart eldste i klasserommet, men alder er absolutt ingen hindring, forteller Timothy (29).

Les mer

Gikk fra 2 til 5 i naturfag

Tonje Røli Bruaas (20) begynte på Metis Privatistskole for å forbedre karakterene sine. På videregående slet hun med motivasjonen og falt litt ut av undervisningen. Nå har hun forbedret nesten alle karakterene!

Les mer

Sindre tok fagbrev og privatistskurs samtidig

– Hadde jeg tatt påbygg etter fagbrevet og så forkurs til ingeniør ville jeg brukt to år ekstra. De to årene tar jeg heller i jobb med full lønn, forteller Sindre (21).

Les mer