Finn kursoversikten her >>

Start når du vil – og få personlig oppfølgning underveis.

Hva kan vi hjelpe deg med? >>

Vi har løsningen for deg som vil inn på drømmestudiet.

Hvorfor velge Metis Nettstudier?

 Personlig oppfølging

Læreren din hjelper deg med å lage en personlig utviklingsplan. Hva er målet? Hvor lang tid vil du bruke? Hvordan lærer du best? Sammen med deg sørger vi for at du når målet ditt.

Les mer her

 Full fleksibilitet

Nettstudier gir deg frihet til å studere når du vil, hvor du vil og i ditt eget tempo. Samtidig får du hjelp og personlig oppfølging underveis. Dette gir deg fleksibilitet som gjør det lett å kombinere studier med for eksempel jobb og reise.

 Karaktergaranti

Selv om du er forberedt til eksamen kan du likevel være uheldig, ha en dårlig dag eller bomme på oppgaven. Derfor tilbyr vi karaktergaranti

Les mer her

 Prøveeksamen

Det blir gjennomført prøveeksamen i alle fag. Etter prøveeksamen vil du få veiledning og tilbakemelding fra kursansvarlig, slik at du er best mulig forberedt til den dagen det virkelig gjelder.

Gratis rådgivning på Metis Nettstudier

 Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. Vi har dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

Bestill gratis rådgivning

Metis Nettstudier er lånekasse-godkjent

 Lånekasse-godkjent

Du kan både få lån som dekker kurspengene og stipend dersom du tar fag gjennom våre nettstudier. Hvor mye du får i støtte avhenger av antall fag du tar.

Informasjon om Lånekassen

Du leser nå om vårt tilbud innen nettstudier
Se også OsloBergenStavanger og Sandnes

Erfaringer fra tidligere studenter

FRA 2-ERE TIL TOPPKARAKTERER 

– Det å ta opp fag ved Metis har gitt meg en vanvittig stor motivasjon og selvtillit med tanke på høyere utdanning. Jeg har gått fra å ha liten glede av å lære, til å glede meg til undervisning og få glede av den selvstendige jobbingen det kreves at man gjør hjemme.

Les mer

MÅLET ER SYKEPLEIERSTUDIET 

Einar bestemte seg for å benytte seg av 23/5-regelen da han mistet jobben i Nordsjøen.
– Lærerne på Metis er engasjerte i faget og har en enorm kompetanse innenfor det de driver med.  Jeg er imponert over all den kunnskapen alle lærerne innehar, og engasjementet som ligger i undervisningen.

Les mer

Sanna måtte omskoleres

På grunn av forandret helsesituasjon fikk Sanna beskjed om at hun måtte omskoleres.
– Jeg valgte Metis da jeg fikk et godt inntrykk av skolen og god hjelp til hvilke fag jeg burde ta opp. Det er et godt miljø på skolen, og læring står i fokus.

Les mer