artikkel_nytt-navn

Metis Education driver skoler og en rekke selskap innen utdanning og kompetanseheving.

Akademiet i Bergen har høsten 2016 skiftet navn til Metis

SIST OPPDATERT: 3. OKT 2016

Bakgrunnen er at vi har avsluttet samarbeidet med Akademiet-kjeden. Vi fortsetter arbeidet med å utvikle enda bedre kvalitetsskoler for våre videregående elever og privatister i vårt nye navn.

Solid erfaring

Vi er stolt over at vi siden 2004 har vi satt over 22.000 videregående elever i stand til høyere utdanning. Sammen med våre dyktige og engasjerte lærere fortsetter vi den viktige jobben med å sette elever og privatister i stand til å oppnå gode resultater på skolen og på eksamen.

Hva er nytt?

I hverdagen har navnebyttet ingen praktisk betydning for deg som elev. Vi opprettholder vårt gode tilbud i de samme moderne lokalene midt i Bergen sentrum og vi har selvsagt de samme engasjerte og dyktige lærere.

En nyhet er likevel at vi utvider totaltilbudet vårt – spesielt til våre privatistelever. Nå kan du som ønsker ekstra undervisning i tillegg få din egen Personlige Lærer (PL). Vi kommer også til å tilby en rekke spesialkurs, for eksempel kurs i studieteknikk og muntlig formidling.

En del av et større utdanningskonsern

Eierselskapet Metis Education driver skoler og en rekke selskap innen utdanning og kompetanseheving. Totalt har vi 160 ansatte og 1.500 elever og privatister bare i Bergen. I tillegg driver vi skole i Rogaland og Oslo.

Har du spørsmål til endringen?

Kontakt konsernsjef i Metis Education, Trond Botnen på e-post: trond@metis.no

Metis videregående
Metis Privatistskole Bergen