Hva kan vi hjelpe deg med? >>

Vi har løsningene for deg som vil inn på drømmestudiet.

Finn kurs her >>

Fleksibel timeplan: Et bredt kurstilbud både på dag- og kveldstid.

Hvorfor velge Metis?

 Makspris og mye inkludert i kursprisen

Vi har satt en øvre grense for hvor mye et skoleår koster hos oss. Det betyr at prisen, uansett hvor mange fag du tar, ikke vil overstige 69 990,- for to sammenhengende semestre. Husk at du også får inkludert kurs i eksamens- og studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, labkurs, skriftlig prøveeksamen og gratis rådgivning.

 Karaktergaranti

Målet for mange privatister er å forbedre karakteren i et fag. Selv om du er godt forberedt på eksamen kan du likevel være uheldig og ha en dårlig dag eller bomme på oppgaven. Derfor tilbyr vi karaktergaranti.

 Byens beste matematikk-tilbud

Vi har byens beste matematikk-tilbud, hos oss får du inkludert leksehjelp med individuell oppfølging tre ganger per uke. I tillegg får du kurs i GeoGebra, forkurs i matematikk før oppstart, skriftlig prøveeksamen og eksamenspreppekurs en helg rett før eksamen. Til sammen kan du ha opp til 17 privatist-timer per uke inkludert i kursene.

 9 av 10 anbefaler oss

Vi er stolte av at 9 av 10 studenter vil anbefale skolen videre (kundeundersøkelse 2017). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre studenter et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller studentenes høye forventninger.

Gratis rådgivning Metis Privatistskole Bergen

 Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

Metis Privatistskole Bergen lokaler

 Midt i Bergen sentrum

Skolen holder til i Lars Hilles gate 17, mellom Grieghallen og Bystasjonen. Som student har du nærhet til alle kollektivtilbud.

Erfaringer fra tidligere studenter

DET ER ALDRI FOR SENT

– Jeg var veldig skeptisk til å ta opp fag fordi jeg var redd for å være den klart eldste i klasserommet, men alder er absolutt ingen hindring, forteller Timothy (29).

Les mer

Gikk fra 2 til 5 i naturfag

Tonje Røli Bruaas (20) begynte på Metis Privatistskole for å forbedre karakterene sine. På videregående slet hun med motivasjonen og falt litt ut av undervisningen. Nå har hun forbedret nesten alle karakterene!

Les mer

Sindre tok fagbrev og privatistskurs samtidig

– Hadde jeg tatt påbygg etter fagbrevet og så forkurs til ingeniør ville jeg brukt to år ekstra. De to årene tar jeg heller i jobb med full lønn, forteller Sindre (21).

Les mer

Du leser nå om vårt tilbud i Bergen
Se også OsloStavangerSandnes og Nettstudier

Er du klar for å ta steget videre?