Finn kurs her >>

Fleksibel timeplan: Et bredt kurstilbud både på dag- og kveldstid.

Nytt navn >>

Akademiet i Bergen har høsten 2016 skiftet navn til Metis.

Hvorfor velge Metis?

Gratis Rådgivning Metis Privatistskole Oslo

 Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

 Karaktergaranti

Målet for mange privatister er å forbedre karakteren i et fag. Selv om du er godt forberedt på eksamen kan du likevel være uheldig og ha en dårlig dag eller bomme på oppgaven. Derfor tilbyr vi karaktergaranti.

 Mye inkludert i kursprisen

Kurs i eksamens- og studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, kurs i GeoGebra, forkurs i matematikk, labkurs, eksamensprepp, skriftlig prøveeksamen og gratis rådgivning. Alt dette er inkludert i prisen. Metis er godkjent av Lånekassen.

Metis Privatistskole Oslo lokaler

 Midt i Oslo sentrum

Skolen ligger sentralt til i Grensen 13, med nærhet til kollektivtilbud som buss, trikk og t-bane.

 9 av 10 anbefaler oss

Vi er stolte av at 9 av 10 studenter vil anbefale skolen videre (kundeundersøkelse 2017). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre studenter et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller studentenes høye forventninger.

 Makspris

Er du en av de som skal ta en del fag? Vi har satt en øvre grense for hvor mye et skoleår koster hos oss. Det betyr at du uansett hvor mange fag du tar vil ikke kursprisen overstige 69 990,- for to sammenhengende semestre.

Erfaringer fra tidligere studenter

Det er aldri for sent

– Jeg var veldig skeptisk til å ta opp fag fordi jeg var redd for å være den klart eldste i klasserommet, men alder er absolutt ingen hindring, forteller Timothy (29).

Les mer

Gikk fra 2 til 5 i naturfag

Tonje Røli Bruaas (20) begynte på Metis Privatistskole for å forbedre karakterene sine. På videregående slet hun med motivasjonen og falt litt ut av undervisningen. Nå har hun forbedret nesten alle karakterene!

Les mer

Sindre tok fagbrev og privatistskurs samtidig

– Hadde jeg tatt påbygg etter fagbrevet og så forkurs til ingeniør ville jeg brukt to år ekstra. De to årene tar jeg heller i jobb med full lønn, forteller Sindre (21).

Les mer

Du leser nå om vårt tilbud i Oslo
Se også BergenSandnes og Nettstudier