Finn kurs her >>

Fleksibel timeplan: Et bredt kurstilbud både på dag- og kveldstid.

Hva kan vi hjelpe deg med? >>

Vi har løsningene for deg som vil inn på drømmestudiet.

Hvorfor velge Metis?

 Makspris og mye inkludert i kursprisen

Vi har satt en øvre grense for hvor mye et skoleår koster hos oss. Det betyr at prisen, uansett hvor mange fag du tar, ikke vil overstige 69 990,- for to sammenhengende semestre. Husk at du også får inkludert kurs i eksamens- og studieteknikk, leksehjelp i matematikk hver uke, labkurs, skriftlig prøveeksamen og gratis rådgivning.

 Karaktergaranti

Målet for mange privatister er å forbedre karakteren i et fag. Selv om du er godt forberedt på eksamen kan du likevel være uheldig og ha en dårlig dag eller bomme på oppgaven. Derfor tilbyr vi karaktergaranti.

 Byens beste matematikk-tilbud

Vi har byens beste matematikk-tilbud, hos oss får du inkludert leksehjelp med individuell oppfølging tre ganger per uke. I tillegg får du kurs i GeoGebra, forkurs i matematikk før oppstart, skriftlig prøveeksamen og eksamenspreppekurs en helg rett før eksamen.

 9 av 10 anbefaler oss

Vi er stolte av at 9 av 10 studenter vil anbefale skolen videre (kundeundersøkelse 2017). Vi arbeider kontinuerlig med å gi våre studenter et best mulig tilbud og vi er glad for at undersøkelser viser at skolen oppfyller studentenes høye forventninger.

Gratis rådgivning hos Metis Privatistskole

 Gratis rådgivning

Mange er usikre på hvordan de skal gå frem for å forbedre snittet og hvilke fag de kan ta. På Metis Privatistskole har vi dyktige og engasjerte rådgivere som hjelper deg med å finne den smarteste veien for å nå ditt mål.

Metis Privatistskole Sandnes lokaler

 Midt i Sandnes sentrum

Skolen ligger sentralt i gågaten i Langgaten 54, med nærhet til kollektivtilbud som buss og jernbane. Det går også tog til Stavanger hvert kvarter. I tillegg har vi gode parkeringsmuligheter.

Erfaringer fra tidligere studenter

FRA 2-ERE TIL TOPPKARAKTERER 

– Det å ta opp fag ved Metis har gitt meg en vanvittig stor motivasjon og selvtillit med tanke på høyere utdanning. Jeg har gått fra å ha liten glede av å lære, til å glede meg til undervisning og få glede av den selvstendige jobbingen det kreves at man gjør hjemme.

Les mer

MÅLET ER SYKEPLEIERSTUDIET 

Einar bestemte seg for å benytte seg av 23/5-regelen da han mistet jobben i Nordsjøen.
– Lærerne på Metis er engasjerte i faget og har en enorm kompetanse innenfor det de driver med.  Jeg er imponert over all den kunnskapen alle lærerne innehar, og engasjementet som ligger i undervisningen.

Les mer

Sanna måtte omskoleres

På grunn av forandret helsesituasjon fikk Sanna beskjed om at hun måtte omskoleres.
– Jeg valgte Metis da jeg fikk et godt inntrykk av skolen og god hjelp til hvilke fag jeg burde ta opp. Det er et godt miljø på skolen, og læring står i fokus.

Les mer

Du leser nå om vårt tilbud i Sandnes
Se også OsloBergenStavanger og Nettstudier