Privatistskole med solid erfaring!

Metis Privatistskoler har siden 2008 hjulpet flere titusenvis av privatister med å forbedre karakterene sine fra videregående. Vi har derfor mange års erfaring, og et stort fokus på utvikling for å alltid kunne gi våre privatister det beste tilbudet. Det er viktig for oss at våre privatister skal få det beste undervisningsopplegget for å oppnå sine mål. Tilbakemeldinger fra våre privatister viser at vi har lykkes, du kan lese de her.

Dyktige og engasjerte lærere

Vi vet at det å forbedre karakterer eller ta nye fag fra videregående kan føles litt krevende. Derfor er våre lærere engasjerte formidlere med sterk faglig kompetanse.

Lærerne her er de beste jeg har hatt. Skolen har funnet en balanse der man går gjennom pensum på en effektiv måte samtidig som hver enkelt elev blir tatt godt vare på. Dette er krevende, spesielt i store klasser, men Metis har klart å knekke en kode. 

– Tilbakemelding fra tidligere privatist

Rådgivning basert på dine målsetninger

Det å vite hva som er riktige veien til målet ditt er ikke alltid like lett, og alle har forskjellig utgangspunkt og forskjellig livssituasjon. Derfor har Metis Privatistskoler sine rådgivere solid erfaring innenfor rådgivning om hvilke muligheter du har og selvsagt veien dit. De vil alltid ha fokus på deg og dine behov, gi motivasjon og veilede ut i fra det.

Vi anbefaler alltid en prat med en rådgiver før du melder deg på kurs. Rådgivningen er selvsagt uforpliktende og gratis, og der får du hjelp til å finne de gode løsningene på en rask og effektiv måte.

Samarbeid med andre høyere utdanningsinstitusjoner

Vi er stolte av å kunne si at vi har et godt samarbeid med utdanningsinstitusjoner både i Oslo og Bergen. I Oslo har vi kurs for kommende studenter for UiO og NLA og i Bergen for HVL og NLA. Dette gjør at vi enda bedre kjenner til hva som kreves for å komme inn på høyere utdanning.

Solid utdanningskonsern

Siden 2004 har Metis vært nøkkelen til høyere utdanning for over titusenvis av elever. Metis Privatistskole er en del av utdanningskonsernet Metis Utdanning. Metis Utdanning driver i tillegg til privatistskoler i Oslo, Bergen, Stavanger, både videregående skoler og andre selskap innen utdanning og kompetanseheving i flere deler av landet. Metis har mer enn 200 ansatte som alle jobber for å ha et godt læringsmiljø og gode resultater for våre elever og privatister.