Dyktige og engasjærte lærere

Noe av det viktigste for oss er å gi deg som privatist det beste undervisningsopplegget for at du skal oppnå dine mål. Våre faglærere er med sine gode faglige kvalifikasjoner håndplukket til privatistkursene. De er høyt utdannede, erfarne og kan privatisteksamen. Flere av lærerne har vært sensor/eksaminator på over tusen privatisteksamener og vet hva som skal til for at privatisten skal være best mulig forberedt til eksamenssituasjonen.

Dette er også en av grunnene til at vi kan tilby karaktergaranti – bedre karakter eller pengene tilbake.

Møt noen av våre privatistlærere

Møt norsklærer Espen!

Espen har alltid interessert seg for litteratur og språk, og delt sin kunnskap med folk rundt seg. Hør han fortelle om fordelene med å være privatist og hans lidenskap for norskfaget.

Beinrester og ekte engasjement!

Helt fra Tom var liten har han hatt en stor fascinasjon for naturen. Med glødende engasjement bidrar han til å skape begeistring i biologi og naturfag for privatister hos Metis Privatistskole i Bergen.

En annerledes undervisning!

– Jeg prøver som oftest å legge opp undervisningen så likt som mulig privatistens hverdag. Jeg benytter meg ofte av dagligdagse eksempler som blant annet tabloid-nyheter og Facebook-poster.


Jeg har fått 6-er på alle tre muntlige eksamener, Nat, Samf og Eng. Jeg er veldig fornøyd med lærerne og opplegget deres.
Tusen takk!

Tilbakemelding fra Theo (høst 2020)

Veldig gode lærere som kan stoffet sitt, og flinke til å lære det bort. Helt supert!

Lærerevaluering 2019

Jeg kan ikke få skrytt nok til alle rundt meg om hvor unikt det er med lærerne på Metis Privatistskole. Man merker at de brenner for faget sitt, er alltid i godt humør og har som oftest noen vitser på lur som er rettet mot faget sitt som igjen gjør det lettere å huske tungt stoff.

Lærerevaluering 2019

Lærerne her er de beste jeg har hatt. Skolen har funnet en balanse der man går gjennom pensum på en effektiv måte samtidig som hver enkelt elev blir tatt godt vare på. Dette er krevende, spesielt i store klasser, men Metis har klart å knekke en kode.

Kundeundersøkelse 2018