VI INVITERER 9. OG 10. KLASSINGER TIL HOSPITERING

Metis videregående inviterer 9. og 10. klassinger til hospitering:

Uke 8

Tirsdag 13.02.24

Onsdag 21.02.24

 

HOSPITERING PÅ MEDIER OG KOMMUNIKASJON

Metis videregående inviterer niende- og tiendeklassinger til hospitering tirsdag 13. februar og onsdag 21. februar på Medier og kommunikasjon Vg1. Her får dere innblikk i hvem vi er og hvordan vi jobber. Det starter klokken 10.00 og avsluttes 14.00. Vi gleder oss til å møte alle elevene. Det blir en kjempebra dag! Søk selv eller tips en niende- eller tiendeklassing om å søke!

MELD DEG PÅ HER

 

HOSPITERING PÅ SALG, SERVICE OG REISELIV (BUSINESS)

Metis videregående inviterer niende- og tiendeklassinger til hospitering tirsdag 13. februar og onsdag 21. februar på Salg, service og reiseliv (Business) Vg1. Her får dere innblikk i hvem vi er og hvordan vi jobber. Det starter klokken 10.00 og avsluttes 14.00. Vi gleder oss til å møte alle elevene. Det blir en kjempebra dag! Søk selv eller tips en elev i niende eller tiende om å søke!

MELD DEG PÅ HER

 

HOSPITERING PÅ STUDIESPESIALISERING

Metis videregående inviterer niende- og tiendeklassinger til hospitering tirsdag 13. februar og onsdag 21. februar på Studiespesialisering Vg1. Her får dere innblikk i hvem vi er og hvordan vi jobber. Det starter klokken 10.00 og avsluttes 14.00. Vi gleder oss til å møte alle elevene. Det blir en kjempebra dag! Søk selv eller tips en niende- eller tiendeklassing om å søke!

MELD DEG PÅ HER

 

ÅPEN TRENING PÅ TOPPIDRETT

Metis videregående inviterer niende- og tiendeklassinger til åpen trening på toppidrett Vg1. Her får dere innblikk i hvem vi er og hvordan vi trener. Det starter klokken 08.00 og avsluttes 10.15. Vi gleder oss til å møte alle elevene. Det blir en kjempebra dag! Søk selv eller tips en niende- eller tiendeklassing om å søke!

 

Fotball:

Tirsdag 30. januar Gutter

Onsdag 31. januar Jenter

MELD DEG PÅ HER

 

Håndball:

Onsdag 31. januar Jenter

Fredag 2. februar Gutter

MELD DEG PÅ HER

 

Basketball:

Tirsdag 30. januar Jenter/gutter

MELD DEG PÅ HER

Informasjon knyttet til ÅPEN DAG 2024