VI INVITERER 9. OG 10. KLASSINGER TIL HOSPITERING

Hospitering

Hospitering før jul er blitt gjennomført i november.

Følg med her for potensielle nye datoer på nyåret.

Informasjon knyttet til ÅPEN DAG 2024

HOSPITERING PÅ MEDIER OG KOMMUNIKASJON 

Metis videregående inviterer niende- og tiendeklassinger til hospitering på Medier og kommunikasjon Vg1. Her får dere innblikk i hvem vi er og hvordan vi jobber. Det starter klokken 10.00 og avsluttes 14.00. Vi gleder oss til å møte alle elevene. Det blir en kjempebra dag! Søk selv eller tips en niende- eller tiendeklassing om å søke! 

Meld deg på her!

HOSPITERING PÅ SALG, SERVICE OG REISELIV (BUSINESS) 

Metis videregående inviterer niende- og tiendeklassinger til hospitering på Salg, service og reiseliv (Business) Vg1. Her får dere innblikk i hvem vi er og hvordan vi jobber. Det starter klokken 10.00 og avsluttes 14.00. Vi gleder oss til å møte alle elevene. Det blir en kjempebra dag! Søk selv eller tips en elev i niende eller tiende om å søke!  

Meld deg på her!

HOSPITERING PÅ STUDIESPESIALISERING 

Metis videregående inviterer niende- og tiendeklassinger til hospitering på Studiespesialisering Vg1. Her får dere innblikk i hvem vi er og hvordan vi jobber. Det starter klokken 10.00 og avsluttes 14.00. Vi gleder oss til å møte alle elevene. Det blir en kjempebra dag! Søk selv eller tips en niende- eller tiendeklassing om å søke!

Meld deg på her!

ÅPEN TRENING PÅ TOPPIDRETT 

Metis videregående inviterer niende- og tiendeklassinger til åpen trening på toppidrett Vg1. Datoer for de ulike treningene ligger på skolens hjemmeside. For alle øktene blir det fysisk aktivitet – ta med det treningstøy som trengs. Etter økt blir det en gjennomgang av tilbudet og hverdagen som toppidrettselev på Metis VGS. Øktene starter klokken 08.00 og avsluttes 10.15. Det blir en kjempebra dag!

Meld deg på her!

INFOMØTE FOR FORESATTE ONSDAG 15. NOVEMBER 2023

Vi inviterer til infomøte for foresatte onsdag 15. november kl. 18.00 – 20.00. Her vil du få informasjon om skolen, samt anledning til å møte lærere og elever fra de utdanningsprogrammene skolen tilbyr.

18:00-19:00 – Informasjon om Metis videregående

19:00-20:00 – Informasjon om toppidrett

19:00-20:00 – Informasjon om Medier og kommunikasjon

Dato:    15. november 2023

Tid:      Kl. 18:00 til 19:30

Sted:    Metis videregående, Lars Hilles gate 15

Lenke til Facebook-arrangementet for infomøte finner du her.

skolekatalogen vår kan du lese mer om Metis videregående og våre utdanningsprogram.

Velkommen til Metis videregående, en skole midt i sentrum, med fokus på læring og trivsel!