Helse på Metis! 🩺

SOSIALRÅDGIVER, GOSKEN 

Jeg har jobbet med barn, ungdom og familier hele livet.
Jeg er utdannet barnevernspedagog og liker ikke å kjede meg.

Her kalles jeg vel sosialrådgiver. Vanlige rådgivere på andre skoler er ofte lærere, men det er ikke jeg. Kan ingen fag, men kan mye om det å ikke ha det så bra i livet. Jeg er utdannet barnevernspedagog, og kommer du på besøk til meg så kan jeg by på både gode og dårlige råd!

HELSESYKEPLEIER, ANNE MARIE 

Min viktigste jobb er å normalisere og forklare livet. I tillegg til å hjelpe folk med å ta ansvar for eget liv. Motgang og problemer er en del av livet som gjør oss sterke og robuste, og gjør at vi kan glede oss over det som er bra. 

Du kan ikke bestemme din skjebne, men du kan bestemme hvordan du vil håndtere og forholde deg til det som skjer med deg. Husk at akkurat som du må tåle fysisk smerte for å bygge muskler og bein, må du tåle psykisk smerte for å bygge mental styrke. 

HVA KAN DU HJELPE MED? 

I samtaler med elever kan vi snakke om både vanskelige og hyggelige ting. Dagen kan bestå av alt fra å tilrettelegge for lese- og skrivevansker til å dele ut pingpongballer og spille kort. Jeg har også ansvar for oppfølging av elevrådet. Alle er velkommen til å stikke innom kontoret mitt alle skoledager! 

HVA ER DET BESTE MED METIS?

De dyktige og engasjerte lærerne som strekker seg langt for elever. Skolen legger raskt til rette for hjelp når elever trenger litt ekstra. Dette smitter over på elevene som nesten aldri dropper ut fra skolen vår. 

HAR DU NOEN GODE TIPS TIL NYE ELEVER? 

Utdanning er viktig, men karakterene er ikke verdt å ofre helsen for. Vi bor i et godt land og stort sett alle finner en jobb selv om man ikke får de karakterene man ønsker seg. Du kan alltids forbedre karakterer på et senere tidspunkt. 

Les mer om Gosken her.

 

KONTAKTINFO

itslearning: geir-oskar silseth 

E-post: gosken@metis.no 

Ring/sms: 941 37 838 

HVA KAN DU HJELPE MED? 

Psykisk-, fysisk-, og seksuell helse. Hos meg kan du spørre om det meste i livet alle skoledager! 

HVA ER DET BESTE MED METIS? 

Alle på skolen; rektor, lærere, ansatte og elever behandler hverandre med respekt og vennlighet. Alle bryr seg om hverandre! 

HAR DU NOEN GODE TIPS TIL NYE ELEVER? 

Ingen kan være best i alt, men alle har noe de kan gjøre ganske bra. Ro ned og husk å leve! Av og til er det viktig å ikke gjøre noe. Ikke vær redd for å gjøre feil – det er det vi lærer av! 

 

KONTAKTINFO

itslearning: anne marie ulvolden 

E-post: anne.ulvolden@bergen.kommune.no 

Ring/sms: 945 00 554 

 

Anne Marie og Gosken har også en egen podcast som heter “Helserådet” og den kan du høre her på Spotify. Den er laget for og med ungdommer. Du kan også følge de på SnapChat under navnet “Helseraadet”, enten ved å søke de opp på SnapChat eller ta bilde av Snapkoden her.

Er du klar for å ta steget videre?

Se våre andre utdanningsprogram eller