Lærerne på Salg, service og reiseliv! 🐝

KATRINE NESS
Jeg har en bachelor i reiseliv og språk og en master i strategisk ledelse og økonomi fra Norges arktiske universitet og har jobbet mange år innen reiselivsnæringen blant annet som turistguide, booking- og informasjonssjef og markedssjef. Jeg visste hele tiden at jeg på sikt ønsket å undervise i «jobbfagene» mine og ble derfor svært glad da jeg fikk tilbud om jobb på Metis videregående i 2007.

CATHRINE PRESTØY OLSEN
Jeg var tidlig interessert i salg, service og reiseliv og tok en bachelor i reiseliv allerede som 19-åring. Jeg har siden jobbet i ulike roller i reiselivs- og servicebedrifter, blant annet med ledelse og markedsføring. Jeg har også jobbet i bedrifter med direkte tilknytning til turister. Jeg har senere tatt en master i strategisk ledelse og økonomi. Jeg begynte å jobbe på Metis videregående i 2008.

HVORDAN ER DET PÅ SALG, SERVICE OG REISELIV?
Alle læreplanene i programfagene var nye i 2020 og de to programmene en kan velge mellom på Vg2 er spennende. Salg, service og reiseliv sysselsetter mer enn 900 000 personer og næringene er i stadig i endring. For å lykkes må en ha kunnskaper om innovasjon, markedsføring, bedriftskultur, hvordan starte og drive en bedrift mv. Dette får du dersom du velger Salg, Service og Reiseliv.

HVEM PASSER UTDANNINGSPROGRAMMET FOR?
Utdanningsprogrammet passer for deg som ønsker å jobbe innenfor salg, service eller reiseliv. Du kan velge mellom å ta fagbrev etter Vg2, eller å ta påbygg og få til generell studiekompetanse. Liker du å jobbe praktisk og lære om hvordan du starter og driver din egen bedrift i Norges raskest voksende bransje, er dette valget for deg.

HVA ER DET BESTE MED METIS?
Metis har blokkdager som gjør at vi kan fordype oss og bruke tid til å forstå spennende tema. Vi kan legge opp til små og store prosjekter, bruke nærmiljø og byen i problemløsning. Vi har utplassering én dag i uken – som gir en meget god forståelse og start på arbeidslivet. Fag og kombinasjoner av fag varierer fra uke til uke, noe som gir en veldig variert hverdag, med masse muligheter!

HAR DERE NOEN GODE TIPS TIL NYE ELEVER?
Dette er et superspennende utdanningsprogram – med uendelige muligheter! Meld deg på og bli med på reisen til å bli fremtidens ettertraktede arbeidskraft!

 

Les mer om salg, service og reiseliv her.

Les om tidligere Metis-elev Bertine. 

Er du klar for å ta steget videre?

Se våre andre utdanningsprogram eller